Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξευτίλισε τα φασιστικά χοιρίδια του Τρελαντώνη... [video]


Πολλές φορές έχουμε κακίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη απ’ το ιστολόγιό μας, γιατί ανέχεται να παραμένει σ’ ένα φασιστοαπόκομμα των Φαήλων, των Καραχάλιων, των Σταμάτηδων και των Μουρούτηδων. Των λεγομένων...

«φίλων του Αντώνη», ξένων προς την Ιστορία και τους Αγώνες της Μεγάλης Φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς Παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρέτησαν με αυταπάρνηση Αρχηγοί, όπως ο Γεώργιος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ και ο Κώστας Καραμανλής.
Σήμερα ο Κυριάκος είπε -επιτέλους- τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Εξέφρασε τον μέσο διαχρονικό ψηφοφόρο της Μεγάλης αυτής Παράταξης του 45% (2004) και του 47% (1990). Μπορεί να δυσαρέστησε μόνο τους περιθωριακούς και όψιμους «νεοδημοκράτες», που με την αλητήρια ηγεσία Σαμαρά πήραν το πάνω χέρι και οδηγούν σταθερά τη ΝΔ στην οριστική απαξίωση και αποσύνθεση.
Οι Φιλελεύθεροι Έλληνες ας μην στενοχωριόμαστε. Μπορεί το πάλαι ποτέ κόμμα μας, η ΝΔ, να τελεί πλέον υπό την κατάληψη των φασιστικών χοιριδίων του Αντωνάκη, όμως υπάρχει για μας, εδώ και ένα χρόνο, σπίτι ανοικτό, ευρύχωρο, ελεύθερο και δημοκρατικό που μας περιμένει: Η Δημοκρατική Συμμαχία, η φυσική συνέχεια της Μεγάλης Φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς.

Ακούστε παρακάτω πώς ο Κυριάκος ξευτέλισε τον κύριο Τίποτα (αλήθεια, ποια θεσμική θέση έχει ο κύριος;...), Φαήλο Κρανιδιώτη, γνωστό και ως... «Πολιτικό Φίλο του Σαμαρά» (σώπα καλέ, τι μας λες;;;...)

 http://www.youtube.com/watch?v=YMmzgVu3PDg&feature=player_embedded



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου