Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ : ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



ΕλληνίδεςΈλληνες

Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τον παλιό κακό εαυτό του, δεν συμμορφώθηκε προς την Εντολή του Λαού στις κάλπες της 6ης Μαΐου και δεν έφτιαξαν μια ΟικουμενικήΑντιμνημονιακήΕξυγιαντική και ΣοβαρήΚυβέρνηση με ΟΛΑ τα Κόμματα της Βουλής, ώστε σε μια πανεθνική προσπάθεια να σώσουν την Ελλάδα από την πτώχευση και τον Ελληνικό Λαό από την εξαθλίωσηκαι τις αυτοκτονίες.....

Αντί αυτού, όλοι έκαναν κάθε προσπάθεια για να τορπιλίσουν την συγκρότησηΟικουμενικής Κυβέρνησης, είτε με δική τους πρωτοβουλία-είτε κατ’ εντολήν ξένων κέντρων τα οποία στοχεύουν στην εξαθλίωση της Ελλάδας και την διάλυση της Ε.Ε, οδηγώντας τους Έλληνες ξανά στις κάλπες της 17ης Ιουνίου, εκβιάζοντάς τους να…¨ψηφίσουν¨ την καταδίκη τους, διότι διαφορετικά θα υποστούν τις…7 πληγές του Φαραώ.
Το Κόμμα Φιλελευθέρων πιστό στην έντιμηκαθαρή και ένδοξη ιστορία του, απέφυγε να… ¨ενταχθεί¨ σε κάποιο ετερόκλητο μειοδοτικό σχήμα που συγκροτούνται στο πολιτικό σκηνικό (Ν.Δ-ΝΤΟΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΔΗΜΑΡΑΣ) και συμμετέχει αυτόνομο και καθαρό στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Έχει δηλώσει στον Άρειο Πάγο την  Πανελλαδική συμμετοχή του στις εκλογές και έχει ανακηρύξει συνδυασμούς σε μερικές Περιφέρειες της Επικράτειας, όπου επέτρεπαν τα οικονομικά του Κόμματος Φιλελευθέρων και των Στελεχών του.
Όμως, οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν το ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ σεολόκληρη την επικράτεια, ακόμα και σε εκλογικές περιφέρειες που δεν έχουν ανακηρυχτεί υποψήφιοι και όπου δεν υπάρχουν έντυπα ψηφοδέλτια του Κόμματος Φιλελευθέρων στα εκλογικά τμήματα.
Θα ζητήσουν από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο να σφραγίσει το ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ που υπάρχει με την σφραγίδα του εκλογικού τμήματος, να γράψει την ημερομηνία των εκλογών και να το μονογράψει. Στη συνέχεια πηγαίνει στο παραβάν, γράφει με στυλό στο σφραγισμένο αυτό ΛΕΥΚΟ ψηφοδέλτιο που πήρε, ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, το διπλώνει, το βάζει στον φάκελο και το ρίχνει στην κάλπη. Η ψήφος αυτή είναι έγκυρη και προσμετράται στο Κόμμα Φιλελευθέρων πανελλαδικά.
Γι’ αυτό όσοι πιστεύουν στην αναγκαιότητα παρέμβασης του Κόμματος Φιλελευθέρων στην πολιτική ζωή, να κάμουν παρεμβάσεις ο καθένας στον περίγυρό του και να ψηφίσουν μαζικά το ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ.
Η τύχη και το μέλλον των Ελλήνων είναι στο χέρι τους, γι’ αυτό να μην υπακούουν στις… ¨υποδείξεις¨ και ¨εκβιασμούς¨ των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους.

http://liberalparty.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου