Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δραματική προειδοποίηση Ντόρας: «Η χρεοκοπία της χώρας θα έχει δύο ονόματα...» [video]



Ο χρόνος για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας τελειώνει αύριο το βράδυ, προειδοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA.....

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας διαβεβαίωσε ότι η υπομονή πολλών στην Ευρώπη έχει εξαντληθεί και σημείωσε πως «ο χρόνος για να στείλει η Ελλάδα μήνυμα σοβαρότητας, αποφασιστικότητας και εθνικής συσπείρωσης τελειώνει την Κυριακή το βράδυ».

Η κα Μπακογιάννη είπε πως είναι βέβαιο πως ο κ. Παπανδρέου έχει δεσμευτεί ότι θα φύγει από τη θέση του πρωθυπουργού, ότι η κυβέρνησή του έχει κατεβάσει μολύβια και ότι με αυτά τα δεδομένα πρέπει να υπάρξει λύση.

«Η λύσης πρέπει να δοθεί από τους δύο αρχηγούς. Εγώ λέω ότι λύση που δεν συμπεριέχει τη Ν.Δ, δεν είναι λύση εθνικής σωτηρίας. Ο κ. Σαμαράς θεωρώ ότι άφησε ένα παράθυρο. Θέλω να ελπίζω ότι ο πατριωτισμός και η ευθύνη θα επικρατήσει.

Ο πατριωτισμός επιβάλλει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα προχωρήσει στην εφαρμογή της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου», τόνισε η κα Μπακογιάννη και εκτίμησε πως σε διαφορετική περίπτωση λύση είναι οι εκλογές αλλά με πολύ μεγάλο κόστος.

«Αν γίνουν εκλογές και υπάρξει αυτό που φοβάμαι, τότε η χρεοκοπία της χώρας θα έχει δύο ονόματα. Πρωτίστως του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά», συμπλήρωσε.




DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου