Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Γατούλα αγκύρας... ο Αντωνάκης στη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ (αποκαλυπτικές φωτογραφίες)

Γράψαμε ήδη αρκετά για την τραγική εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος το περασμένο Σάββατο στις Βρυξέλλες (εδώ και εδώ). 
Όμως, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Και οι φωτογραφίες που το ίδιο το ΕΛΚ διένειμε μέσω του επίσημου ιστοτόπου του στο flickr αποκαλύπτουν και εκθέτουν τον...
διακοσμητικό ρόλο του αρχηγού της ΝΝΔ στην κορυφαία αυτή συνάντηση Ευρωπαίων ηγετών και αρχηγών κομμάτων της Κεντροδεξιάς. Όχι μόνο δεν ζήτησε και δεν έλαβε το λόγο -την ώρα που συζητούνταν οι τύχες της Ευρώπης και της Ελλάδας- αλλά και -επαναλαμβάνοντας τα «σπαστικά» του που για πρώτη φορά είδαμε στην πρόσφατη συνάντηση με τον Παπανδρέου- έπαιζε και πάλι με τα... χαρτάκια του!!!
Έψαχνε, έψαχνε, έψαχνε μέσα στις σημειώσεις του και τελικά δεν κατάφερε να βρει τις... κατάλληλες λέξεις, για να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας και το κόμμα του σε μια συνάντηση που συμμετείχαν οι περισσότεροι και ισχυρότεροι αρχηγοί κυβερνήσεων της Ευρώπης.
Τι άλλο να πούμε; Πρέπει να τον δοκιμάσουμε και ως Πρωθυπουργό και να γευθούμε την οδυνηρή καταστροφή που μας ετοιμάζει; Ελπίζω πως ο Λαός δεν θα κάμει τέτοιο ιστορικό ατόπημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου