Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πέμπτη 20 Οκτ 2011 : Μερικοί δεν έχουν ούτε Ιερό, ούτε Όσιο…

Η χθεσινή ημέρα αναμφισβήτητα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του ελληνικού λαού για πολλά πολλά χρόνια.....

Αφενός για τη μαζική συμμετοχή του κόσμου ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αλλά και αφετέρου για την ψήφιση του νομοσχεδίου «έκτρωμα» που θα βυθίσει τη χώρα σε πρωτοφανή ύφεση.

Και ενώ λοιπόν η χώρα περνά την χειρότερη κρίση μετά τον εμφύλιο πόλεμο, με αποκορύφωμα να θρηνεί το χαμό ενός ανθρώπου….

Η ΟΝΝΕΔ Δήμου Χανίων και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ και Πολυτεχνείου Κρήτης, τον… χαβά τους!!!

Γιορτές και πανηγύρια είχαν εχθές 20/10 ημέρα απόγνωσης και θλίψης για τούς Έλληνες, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων στα εγκαίνια του εσωτερικού χώρου τους μέσα στα κεντρικά γραφεία τους!!!

Οι δε δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Δήμου Χανίων μας μπέρδεψαν λιγάκι, μάλλον γιατί δεν ήταν και πολύ διαβασμένος…

Τη μια μάς λέει για λύση προερχόμενη από όλες της πλευρές συζητώντας στο ίδιο τραπέζι και στη συνέχεια σε αιφνιδιαστική, όπως φάνηκε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την άρνηση του προέδρου της ΝΝΔ για συναίνεση, προσπαθεί να δικαιολογήσει την αντίθετη γνώμη αλλά και εγωιστική στάση του προέδρου του ενάντια στην εθνική συνεννόηση που απαιτεί ο λαός.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Υ.Γ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πάρτι δεν τελείωσε με τα εγκαίνια αλλά υπήρξε και συνέχεια αφού τα περισσότερα άτομα μετά πήγαν σε γνωστό μαγαζί των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου