Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αν η Ντόρα ήταν… αρχηγός της Ν.Δ.

27-11-09. Ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη σε χιλιάδες Νεοδημοκράτες στην πλατεία Κοτζιά
Με τον παραπάνω τίτλο τα φασιστοειδή του antinews έκατσαν χθες το βράδυ και συνέγραψαν ολόκληρο παραμυθάκι, με στόχο την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη..... Νοσηροί εγκέφαλοι καθώς είναι, συνέπλεξαν τις παραληρηματικές φαντασιώσεις των σχιζοφρενικών τους παροξυσμών με τους εφιάλτες του γελοίου ψυχωτικού ηγετίσκου τους.
 
Θα μου πείτε, την ώρα που καταρρέει ο Γιωργάκης και η Κυβέρνησή του, ποιος ο λόγος το επίσημο μπλογκ του σαμαρισμού να επιτίθεται στην Ντόρα Μπακογιάννη με μακροσκελέστατα φληναφήματα, άξια των χαχόλων λοβοτομημένων που το διαβάζουν; Να πεις, η… στεναχώρια τους για τον Συμφοιτητή που πάσχει, ή κάτι άλλο;

Ίσως όλα τούτα, μα πιότερο το εξής: Η χθεσινές άμεσες και εύστοχες παρεμβάσεις της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τις εξαγγελίες Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ξύπνησαν στους γνήσιους Νεοδημοκράτες μνήμες… Μνήμες του ποιοι και πότε έδωσαν μάχες για τη Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη και ενάντια στο φαύλο σύστημα ΠΑΣΟΚ. Μνήμες της δεκαετίας του 1980, όταν ο Ηγέτης Μητσοτάκης ισοπέδωνε τον ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου. Μνήμες για μετά το 1993, όταν η Ντόρα έδινε αγώνες για τη ΝΔ, την ώρα που ο Εφιάλτης Σαμαράς παρίστανε το αμετανόητο δεκανίκι του πασοκιστάν. 
 
Εκατοντάδες ΝΔκράτες, με μηνύματά τους προς τη Ντόρα και τους συνεργάτες της, εξέφρασαν την επιδοκιμασία τους για την αντρίκια, γνήσια αντιπολιτευτική στάση της προέδρου της Συμμαχίας, που δικαιώθηκε από τις σημερινές ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Τα μηνύματα αυτά φτάνουν και σε βουλευτές της ΝΝΔ, που απογοητευμένοι βλέπουν το δικό τους αρχηγούλη να σύρεται όπισθεν των εξελίξεων, χωρίς να τολμά να αναλάβει την παραμικρή πρωτοβουλία…
 
Επιδοκιμάζουμε τον παραπάνω τίτλο, γνωρίζοντας τον κρυφό καημό της μεγάλης πλειοψηφίας των αληθινών Νεοδημοκρατών. Που τώρα πια διαπιστώνουν με πόνο το τραγικό ιστορικό λάθος της 29ης Νοεμβρίου 2009.

DeFreJus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου